Explanimation

EXPLANIMATION

Explanimations (of ‘uitleg-video’s’) zijn animatievideo’s waarin een idee op een eenvoudige manier wordt uitgelegd. Lastig uit te leggen onderwerpen worden hiermee snel en simpel inzichtelijk gemaakt. Dit kan het tot actie overgaan van uw websitebezoeker enorm verlagen. De combinatie…

INFOGRAPHICS

De term infographic komt uit het Engels maar is inmiddels een bekend begrip in de hele wereld. Een infographic is een visualisatie van een hoeveelheid informatie. Deze kan bestaan uit één of meerdere grafieken, diagrammen of illustraties, al dan niet voorzien met een tekstuele aanvulling.

BEPERKT BUDGET

Als u over een beperkt budget beschikt kan 11EN1 u nog steeds van een passende oplossing voorzien. U heeft al een animatie voor € 999,-.We besparen bij de budgetvariant tijd door bestaande illustraties te gebruiken in plaats van op maat gemaakte.

"De gemiddelde aandachtsspanne van een mens is in een decennium gedaald van 12 naar 8 seconden. Daarmee is onze aandachtsspanne tegenwoordig korter dan die van een goudvis, die maar liefst 9 seconden bij de les kan blijven."

Harald Weinreich

Geïnteresseerd? Stel ons een vraag.

Contact Info

  • Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen
  • +31 20 7527468
  • info@explanimation.tv
  • www.explanimation.tv