Explanimation.tv is een onderdeel van Internetbureau 11EN1. Bestaande uit twee online creatieven en een wisselend team van experts die we op projectbasis inzetten.

Wij geloven in 1 op 1 communicatie en een langdurige relatie. Bovendien staat úw klant bij ons centraal.

Al het illustratie en animatie-werk verzorgen wij zelf. Het enige dat wij door anderen laten doen is het geluid. Dit laten wij verzorgen door onze vaste partners. Zij beschikken over bijzondere expertise en apparatuur om het geluid op professioneel niveau toe te voegen.

Vul voor een snelle kosten-inschatting het formulier hiernaast in. Heeft u een meer complex verzoek? Neem dan gerust persoonlijk contact met ons op.

Patrick Rosema

Patrick Rosema

Eigenaar

Patrick heeft een opleiding tot illustrator/visualiser gevolgd en heeft daarna bij verschillende online bureau's gewerkt als webdesigner en interaction designer. Zijn illustratieve vaardigheden zijn terug te vinden in de infographics en explanimations.

Jordy Wouters

Jordy Wouters

Eigenaar

Jordy heeft een achtergrond in visueel- en interactie-ontwerp. Hij heeft gewerkt bij een scala aan internet-, reclame- en marketingbureaus waar hij niet alleen als designer maar ook als creatief leidinggevende actief was . Hij heeft veel ervaring met animaties maken voor onder anderen banners en explanimations.