Enkele van onze klanten

Dit zeiden onze klanten over ons

"NCDO heeft ontzettend prettig en professioneel samengewerkt met 11en1. We kwamen met de vraag of ze ‘het probleem van grondstoffenschaarste en wat dat met elektronische apparaten zoals jouw smartphone te maken heeft’, in een aantrekkelijke explanimation konden vatten. Dat is gelukt, en het resultaat is een toegankelijk filmpje voor een breed publiek, dat via social media en free publicity al goed zijn weg heeft gevonden. Als opdrachtgever waren we kritisch op elk detail; 11en1 trok dit prima en dacht met ons mee. Niet onbelangrijk; we zijn ook tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding"

Kari Postma, NCDO

"We hebben 11EN1 benaderd met de vraag of zij een filmpje (explanimation) konden maken voor de eerste fase van uitrol van een groot intern project. Er lag een behoorlijke uitdaging voor wat betreft ontwikkeltijd. Toen we de vraag stelde, hadden we nog maar zo'n 5 á 6 weken tot de livegang. 11EN1 is zeer goed in staat gebleken om binnen het beperkte tijdsbestek wat we hadden, onze vraag te vertalen naar een mooie en passende explanimation. Het filmpje geeft duidelijke uitleg, ziet er mooi en fris uit en past binnen onze huisstijl. We zijn erg tevreden met de dienstverlening van 11EN1. Ze leveren goede kwaliteit voor een reeële prijs."

Marjolein van Laar, Randstad

Mijn ervaringen met Patrick en Jordy zijn zeer positief. Per case overleggen we of het onderwerp geschikt is voor een infographic of explanimation. Vaak is er genoeg aan één telefonisch intakegesprek en ben ik direct enthousiast over de eerste schets.

Marleen Winder, Randstad

Ontwerp en bouw een heldere, aansprekende explanimation voor een nieuw, technologisch zorgconcept". Dat was de opdracht die we eind 2013 aan Jordy en Patrick van 11en1 verstrekten. Een lastige klus omdat het niet eenvoudig was om het nogal technische concept goed te doorgronden. Maar het resultaat is briljant en heeft onze verwachtingen méér dan overtroffen. De samenwerking met de mannen was niet alleen heel professioneel maar ook zeer aangenaam. In een soepel verlopen traject ontstond in relatief korte tijd een explanimation die beter en mooier was dan wij hadden durven hopen. 11en1 levert wat ze belooft, en meer dan dat.

Sam van Meegen, mobileCAREcube

Op donderdag bedachten we dat een infographic leuk zou zijn; op maandag moest het klaar zijn. Bij een snelle speurtocht op internet sprong 11en1 eruit. Ons verzoek was gelukkig nog in te passen en de eerste opdracht was een feit. Plezierig aan het werken met 11en1 is dat ze werken volgens een duidelijk proces, waarbij wij als opdrachtgever tussentijds nog kunnen bijsturen. En dat Patrick en Jordy echt meedenken en hun eigen creativiteit toevoegen. Voor een goede prijs en met eindresultaten waarvoor we al veel complimenten kregen!

Ben van Heijningen, Gemeente Enschede