Explanimation.tv helpt u graag met uitleggen.

Onderwerpen die lastig uit te leggen zijn kunt u door middel van een explanimation simpel en snel inzichtelijk maken. Een explanimation kan de conversie op uw websitebezoekers enorm verhogen. De combinatie van illustraties met een voice-over is zeer effectief in het helder communiceren van elke boodschap. Dankzij de flexibiliteit van animatie kunnen wij dit alles ook nog eens in een zeer korte tijd realiseren.

Explanimation.tv is een onderdeel van Internetbureau 11EN1. Bestaande uit twee online creatieven en een wisselend team van experts die we op projectbasis inzetten. Alle illustraties, animaties en audio verzorgen wij zelf.

Een explanimation laten maken

Bij al onze explanimation producties besteden we veel aandacht om samen met de klant de inhoudelijke boodschap te bepalen. Elke explanimation heeft bij ons een unieke visuele stijl die past bij de boodschap én de huisstijl van de klant.

De werkwijze van een explanimation verloopt bij ons volgens een aantal van te voren gedefinieerde stappen. We houden de communicatie kort en betrekken de klant in iedere fase van het proces. Door deze snel schakelende werkwijze kunnen we altijd voor een scherpe prijs een kwalitatieve explanimation garanderen. Uiteraard binnen de afgesproken deadline.

Werkwijze

Als u nog geen idee heeft hoe uw verhaal vertelt of vertaalt moet worden kunnen wij u hierbij helpen. Wij kunnen u tevens helpen met het maken van een script en/of scenario. Maar u kunt deze uiteraard ook zelf verzorgen.

Nadat één en ander is vast gelegd kunnen we overgaan tot het visualiseren van het script in schetsvorm. Hierin houden we ook rekening met het tempo en de eventuele voice-over.

Een van onze vaste stem-acteurs verzorgt de voice-over-opname. Eventuele geluidseffecten worden aan het eind van het proces toegevoegd.

De illustraties kunnen in diverse stijlen worden gemaakt. Van zakelijk en serieus tot vrolijk en grappig. 11EN1 zoekt graag samen met u naar de juiste visuele invulling. Gezien de vele mogelijkheden bespreken we uw wensen graag met u persoonlijk.

Als alle illustraties klaar zijn kunnen we animeren. Omdat we de voice-over al hebben kunnen we de animatie hier perfect op laten aansluiten. In deze werkwijze ontstaan er geen rare stiltes of trage momenten in de explanimation.

We leveren uw video kant en klaar in een hoogwaardig .mov bestand. We kunnen het tevens voor u uploaden naar een vimeo- of youtube-kanaal.

 

Gebruik een explanimation…

  • – Om iets uit te leggen, te introduceren of aan te jagen
  • – In een presentatie, een campagne of in lesmateriaal
  • – Voor het aanspreken van consument, bedrijf of kiezer

 

Vul voor een snelle kosten-inschatting het formulier in.

Offerte aanvragen

Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mail *

Telefoonnummer

Aantal filmpjes*

Totale geschatte lengte in minuten

Schrijft u zelf hetvoice-over-script?

JaNee

Van welk niveau moeten de illustraties zijn?

BrandedBasisSimpel

Locatie (url) van vergelijkbare animatie

Vraag of opmerking

Heeft u een meer complex verzoek? Neem dan gerust persoonlijk contact met ons op.